"Пакет добра": розпочався криворізький проект допомоги дітям-сиротам та дітям СЖО. Як долучитись?



Зарядили гаджети, павербанки? Тож настав час зарядити і серце! У Кривому Розі, традиційно, проводять акцію "Пакет Добра".

Про це повідомляється на сторінці "Пакет Добра".

Організатори думали, радились, зважували і трохи, навіть, соромилися пропонувати участь в акції Пакет Добра цього року... Адже зараз кожен з нас донатить на ЗСУ та нагальні потреби, пов'язані з війною... Але... Люди почали активно писати їм у чат і запитувати про Пакет Добра.

"І це дало нам неймовірний поштовх та натхнення і, звісно ж, віру в те, що ми пережили з вами локдаун, ковід, а тепер і війну обов'язково здолаємо. Ваша активність нагадала нам ще раз про важливість добрих традицій для відновлення душевної рівноваги та почуття щастя. Традиції мають цілющу, заряджаючу силу, яка всім нам зараз конче потрібна... Це потрібно нам - дорослим - бо Добро заряджає та підживлює сенси, допомагає здолати відчай, розпач. І тим більше добрі традиції потрібні нашим дітям, що проживають у родинах зі складними життєвими обставинами.  Економічно та морально війна впершу чергу вдарила по самим нужденним. Тим, кому важко було до війни - сьогодні надважко. Тому продовження нашої з вами традиції - це  гідний приклад маленьким українцям, і ця традиція, ми впевнені,  зарядить їх чинити добро для інших, не зважаючи на обставини. Одним словом: добро заряджає тих, хто його робить, і тих, хто його отримує! Тож...Заряджай!!!" - повідомили організатори акції. 

Як зібрати Пакет Добра цього року.

Передусім залучити до спільної участі в акції близьких вам людей. Якщо у вас є діти, онуки чи племінники – підготуйте Пакет Добра разом з ними. Розкажіть їм, що не всім дітям пощастило жити в гарній родині, і що з початком війни вони виявились найменш захищеними та забезпеченими, тому поміркуйте разом, як через цю акцію можна їм допомогти і  дати якомога більше радості. 

Цього року ми збираємо Пакети Добра для 209 дітей - вихованців інтернатних закладів. Зазвичай ця цифра більша утричі і ті, хто з нами вже не перший раз, це чудово пам'ятають. Але з початком війни більшість дітей вивезли за межі країни. Діти, що лишились в місті, знаходяться у родинах зі складними життєвими обставинами:  малозабезпечених, багатодітних або під опікою. Вони завжди були у наших списках і в цьому році саме для них ми вирішили продовжити традицію збирання Пакетів Добра.

Отже: 1) Оберіть ім'я дитини з нашого списку зателефонувавши нам за номером 098-033-032-8 або написавши у чат у Фейсбуці чи Інстаграм. Це буде дівчинка чи хлопчик такої вікової категорії: 6–10, 11–14 чи 15–18 років, а також наші випускники 18+ 

2) Оберіть з оновленого списку рекомендованих речей 5-8 предметів загальною вартістю 500-550 грн і купіть їх. Зверніть увагу, що в цьому році ми зробили два блоки речей: пріоритені та інші. Чому так? Попереду складна зима з можливими тривалими вимкненнями світла/опалення/води. Тому Пакет Добра 2022 - це не просто приємний подарунок, а це в першу чергу набір найнеобхідніших речей, які точно будуть корисними цієї зими, аби пережити її в нинішніх умовах. Обмеження кількості й суми принципові – ДУЖЕ ВАЖЛИВО, щоб подарунки були приблизно рівноцінними. Також врахуйте, що розмір наших фірмових пакетів 26*12*40(висота) см. Треба, щоб все принесене Вами, точно вмістилося в такий пакет. 

3) Напишіть ЛИСТА для дитині! Це обов'язкова вимога участі в нашому проекті. Лист має бути державною мовою! Він  може бути на простому папірці, а може на придбаній чи старанно виготовленій вами листівці, чи на малюнку, який, наприклад, зробить Ваша дитина. Головне: зверніться до обраної Вами дитини на ім'я;  знайдіть для неї добрі, сповнені надії та любові слова підтримки, адже їм важко і страшно в ці смутні часи, і саме підтримка та порада від дорослої людини, яка згодилась зібрати Пакет Добра, дасть впевненість в тому, що добро переможе. Якщо Вам у цьому потрібна порада – запитайте її на наступному етапі. 

4) Привезіть подарунки в Культурно-громадський центр ШELTER+ за адресою вул. Джона Маккейна 28 (колишня Армавірська), це р-н 44-го кварталу. Час прийому: КОЖЕН ДЕНЬ з 10:00 до 19:00.  Передайте їх волонтерам Волонтерська платформа "Компас". Вони перевірять дотримання умов проекту. Отримайте спеціальний хенд-мейд пакет і ЗАРЯДІТЬ у нього свої речі та листівку. Ми будемо працювати НЕЗАЛЕЖНО від наявності світла, тому чекаємо Вас на гарячу каву/чай та теплу атмосферу попри всі обставини. Акція триває до 22-го грудня 2022 року, але закликаємо Вас не відкладати добру справу на останній момент. 

5) Ми зробимо гарне фото з Вами та Вашим Пакетом Добра у стінах нашого штабу і щодня Ви будете слідкувати у соцмережах за тим, як багато різних людей разом творять одну добру справу і крокують до перемоги.

6) Після 22-го грудня волонтери «Компасу» передадуть Ваш подарунок дитині і Ваше ДОБРО принесе їй справжню радість.

7) Ви побачите на нашій сторінці в Фейсбук та Інстаграм, як сотні ПАКЕТІВ ДОБРА, зокрема й Ваш, додали трошечки щастя дітям, яким його так не вистачає. Ми не просто реалізовуємо акцію – ми дійсно хочемо разом із сотнями криворіжців зробити щось ДОБРЕ і КОРИСНЕ для дітей, які справді цього потребують. Тож закликаємо Вас – за якихось сумнівів чи потреби в додатковій інформації – зв'язуватися з нами в чаті або за  тел. 098-033-032-8



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW