Освіжувач повітря більше не знадобиться: ТОП-3 засоби, що допоможуть позбутися неприємного запаху



Щоденне прибирання - прекрасний спосіб підтримувати чистоту в домі, проте навіть такий метод не гарантує, що в усій оселі стоятиме чудесний квітковий аромат. Бактерії, що накопичуються у важкодоступних місцях, часто провокують появу неприємного запаху. Особливо це актуально для ванни та туалету, де не так легко постійно провітрювати, а вентиляція може працювати не зовсім ідеально. Тому, аби позбутися неприємних "ароматів", ви можете скористатися одним з трьох народних лайфхаків.

Сода

Звичайна харчова сода має величезний спектр можливих використань. За її допомогою можна почистити поверхні під час миття посуду або ж відіпрати надокучливу пляму, яку ніяк не виходило вивести. Проте, мало хто знає, що сода ще й чудовий запахопоглинач. Варто всього-на-всього насипати її в невелику ємність та поставити в непомітне місце. Однак, варто зазначити, що цей засіб треба міняти кожні декілька днів, аби сода сама не стала джерелом неприємного запаху.

Освіжувач повітря більше не знадобиться: ТОП-3 засоби, що допоможуть позбутися неприємного запаху, фото-1

Активоване вугілля

Не менш дієвий метод, щоб позбутися неприємного "аромату", адже активоване вугілля вдало нейтралізує запахи та сприяє дезінфекції повітря. Залиште 3-4 таблетки вугілля а туалеті, або інших місцях оселі, і ви скоро помітите наскільки приємніше стало пахнути у домі. Не забувайте, що вугілля також варто міняти кожен тиждень.

Освіжувач повітря більше не знадобиться: ТОП-3 засоби, що допоможуть позбутися неприємного запаху, фото-2

Оцет

Ще один ідеальний варіант назавжди позбутися неприємних "ароматів". Звісно, сам оцет має доволі різкий та специфічний запах, а тому радимо розвести його з водою у якійсь ємності та залишити у такому вигляді у ванній або туалеті. Він ідеально поглинає зайві речовини, а, отже, повітря стає чистішим і запахи навколо приємнішими.

Освіжувач повітря більше не знадобиться: ТОП-3 засоби, що допоможуть позбутися неприємного запаху, фото-3

Читайте також: Які сигнали посилає вам ваш організм: ці симптоми не пройдуть самі собою



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW