У Кривому Розі виставили на аукціон нежитлове приміщення на мкр.Ювілейний, - ФОТО



В Кривому Розі виставили на аукціон нежитлове приміщення на мкр Ювілейний, яке знаходиться на 1 поверсі багатоповерхівки і має окремий вхід. 

Про це повідомляє 0564.ua, посилаючись на сайт "Прозоро.Продажі".

На початку грудня Управління комунальної власності виставило на аукціон нежитлове приміщення, вбудоване у перший поверх житлового будинку з окремим входом, загальною площею 17,1 кв.м.

Характеристика об’єкта: загальна площа 17,1 кв.м; технічний стан – задовільний. Послуги водопостачання та водовідведення, електро-постачання за потреби підключаються орендарем самостійно, опалення в наявності. Вказаний об’єкт не є пам’яткою культурної спадщини.

Балансоутримавач об'єкта - КП "Парковка та реклама" КМР витратив на оцінку майна 545,90 грн. Балансова залишкова вартість, визначена на підставі фінансової звітності Балансоутримувача - 77 267,45  грн. без податку на додану вартість станом на останню дату місяця, що передувала даті оприлюднення оголошення або включення Майна до Переліку першого типу 21.11.2022 р. 

Стартова орендна плата на місяць - 772.67 грн без ПДВ.

Об'єкт планують здати в оренду на 5 років. 

Є можливість здавати в суборенду приміщення.

Бажаючі прийняти участь в аукціоні можуть подавати свої цінові пропозиції до 20:00 22 грудня. Аукціон відбудеться о 12:25 23 грудня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW