Під час блекауту школярі Полтавщини об‘єдналися у всеукраїнському проєкті і пошили 1498 мішечки



З 5 по 30 листопада 2022 учні України об‘єдналися у Всеукраїнському проєкті «Мішечок». Протягом 25 днів школярі пошили 21 543 мішечки. 1498 з них створено учнями Полтавської області. Всього у проєкті взяли участь 6582 учні у 115 навчальних закладах України.

У проєкті взяли участь 8 закладів освіти Полтавської області. Об’єднавшись, 404 школяра перешивали старі непотрібні речі на зручні, трендові та оригінальні мішечки, якими відтепер користуватимуться в повсякденному житті.

“Ми вдячні кожному учаснику в Україні та закордоном, особливо координаторам, які під час відключення світла, організували проєкт та зареєстрували результат у листопаді 2022 року, учнівська молодь в сьогоднішніх умовах вражає та надихає, вкотре довели, що в Україні росте гідне покоління, яке незважаючи на будь-які труднощі, може змінювати нашу країну на краще та дбати про довкілля” – наголосила лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine Юлія Мархель.

Метою проєкту є формування дбайливого ставлення до навколишнього середовища, розвиток ековідповідальності в Україні та зменшення використання поліетиленових пакетів замінивши їх багаторазовим упакуванням.

Учні разом із вчителями та батьками приєднувалися до ініціативи, впроваджуючи в своє життя нові екологічні звички, надихаючи людей навколо.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW