Де в Києві купити продукти та інші товари на випадок блекауту: список адрес



У випадку, якщо рф знову завдасть ракетних ударів по критичній інфраструктурі, внаслідок чого станеться блекаут, то в Києві продовжуватимуть працювати окремі магазини, ринки, супермаркети та торговельні центри.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Столична влада та бізнес уже готуються до різних сценаріїв розвитку подій і роблять усе, щоб мешканці Києва навіть на випадок повного блекауту могли купити продукти, воду та інші товари.

У зв'язку з цим у КМДА склали перелік з адресами торгових мереж, продуктових ринків, супермаркеті та ТРЦ, які працюватимуть на автономних джерелах живлення:

  • адреси супермаркетів тут;
  • адреси ТРЦ за цим посиланням;
  • адреси ринків шукайте тут.

Водночас варто зауважити, що їхній графік роботи в умовах відсутності електроенергії може бути скороченим.

Також ми раніше повідомляли, що в разі надзвичайної ситуації та відсутності енергопостачання, рух поїздів метрополітену буде призупинений.

Крім того, ми розповідали про те, що від 10 жовтня, коли в Україні почалися стабілізаційні, а згодом і аварійні відключення електроенергії, кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими у Києві збільшилася на 55% порівняно з таким самим періодом до відключень. Причиною цього стало вимкнення світлофорів та вуличних лікарів, а також неуважність пішоходів і водіїв.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW