Ужгородських підприємців, які не дотримуються вимог щодо економії електроенергії, попередили про неприпустимість таких дій



Ужгородських підприємців, які не дотримуються вимог щодо економії електроенергії, зокрема зовнішнього освітлення, попередили про неприпустимість таких дій. Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

Працівники управління муніципальної варти спільно з працівниками управління економічного розвитку міста напередодні вдень та ввечері перевіряли, як дотримуються рішення ради оборони області №48 від 20 жовтня 2022 р., яким встановлено обов'язкове обмеження споживання електричної енергії для суб'єктів господарювання області із 7:00 до 23:00.

Перевірки засвідчили, що, на жаль, переважна більшість ужгородських підприємців не дотримуються режиму економії: керівників або представників 28 закладів, які, попри встановлені радою оборони області обмеження, не виключають зовнішнє освітлення, ілюмінацію тощо, попередили про неприпустимість таких дій, ще 32 заклади-порушники були зачинені, до них навідаються сьогодні вдень. Увечері працівники управління муніципальної варти знову вийдуть на перевірки, цього разу з представниками поліції.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW