Загинули двоє пішоходів: за добу на Закарпатті трапилися дві трагічні ДТП



Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють обставини вчорашніх дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких загинуло двоє пішоходів та ще одного госпіталізовано до реанімаційного відділення. Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

Перше повідомлення про аварію надійшло на лінію «102» близько 18:30. За словами заявника, у селі Кам’янське Берегівського району трапився наїзд на жінку-пішохода.

Загинули двоє пішоходів: за добу на Закарпатті трапилися дві трагічні ДТП, фото-1

На місці події поліцейські з’ясували, що 53-річний водій мікроавтобуса «Mercedes Sprinter» наїхав на 52-річну жінку-пішохода, яка в той час перебігала проїзну частину дороги. Внаслідок аварії жінка померла на місці події.

Інша аварія трапилася уже через годину у селі Ключарки Мукачівського району. Прибувши за викликом поліцейські оглянули місце ДТП та поспілкувалися зі свідками. Попередньо встановлено, що 60-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» здійснив наїзд на двох пішоходів, які саме переходили дорогу.

Загинули двоє пішоходів: за добу на Закарпатті трапилися дві трагічні ДТП, фото-2

Внаслідок наїзду 41-річний мешканець села Страбичово загинув на місці аварії, а його 42-річний попутник був госпіталізований до реанімації Мукачівської ЦРЛ.

Обох водіїв було освідчено – за кермом чоловіки перебували тверезі. Їхні транспортні засоби вилучено та поміщено на спецмайданчик поліції.

Для встановлення всіх об’єктивних обставин та причин аварії слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У справах буде проведено ряд необхідних експертних досліджень. Досудове розслідування триває.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW