Вибух в Одесі, є постраждалі: подробиці події, - ФОТО, ВІДЕО, ДОПОВНЕНО



Внаслідок вибуху в Одесі постраждало 7 людей, з них 5 - правоохоронці. Двоє інших - цивільні.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua

Сьогодні, 2 грудня, близько 17:30 стався вибух в Одесі на парковці адмінбудівлі обласного управління ДСНС.

Наші джерела у поліції повідомили, що під час патрулювання поліцейські зупинили автомобіль Dodge, у багажнику якого знаходився вибуховий пристрій. За різною інформацією - ВОГ (від рос. выстрел осколочный гранатометный) або ручна граната.

Після виявлення знахідки правоохоронці викликали на місце слідчо-оперативну групу. Коли та прибула, предмет вибухнув внаслідок чого 5 правоохоронців і 2 цивільних отримали поранення.

Постраждалі в основному отримали поранення нижніх кінцівок. Двох правоохоронців ушпиталили у важкому стані. Деякі поранені отримали травми ніг середньої тяжкості. Зараз їх обстежують.

На місці пригоди працює СОГ та вибухотехніки. Також відомо, що принаймні, у одного з правоохоронців на момент вибуху бодікам писав відео. Поліцейські збираються дослідити запис для встановлення обставин події.

Доповнено: автомобіль, в якому ймовірно знаходилась вибухівка, був куплений на аукціоні битих автомобілів у США. Це лімітована версія. З конвейеру автомобіль зійшов у 2013 році. У 2014 був куплений та використовувався у Штатах, поки власник не потрапив на ньому в ДТП. В Україні Dodge був зареєстрований 31 серпня цього року. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW