Дрібний дощ та сніг: погода у Кривому Розі на 10 днів



Погода у Кривому Розі на вихідних буде зі знаком «-», але без опадів. Синоптики прогнозують в найближчі 10 днів сніг та дрібний дощ.

Про це повідомляє 0564.ua, посилаючись на сайт «Sinoptik.ua».

Завтра, 3 грудня, у Кривому Розі хмарна погода протримається весь день. До обіду буде -1°C, а вдень стовпчик термометра покаже 0 °C. Швидкість вітру сягатиме 5,3 м/с.

В неділю, 4 грудня, буде безхмарний день у Кривому Розі. Вдень стовпчик термометра показуватиме -2°C. Швидкість вітру сягатиме 5,1 м/с.

В перший день тижня у Кривому Розі небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Вранці термометр покаже -6°C. Швидкість вітру сягатиме 4,5 м/с.

У вівторок, 6 грудня, у Кривому Розі хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Вдень стовпчик термометра показуватиме -1°C. Швидкість вітру сягатиме 4 м/с.

В середу, 7 грудня, з ранку до самого вечора у Кривому Розі небо буде вкрите хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний сніг. Вдень повітря прогріється до +1°C. Швидкість повітря сягатиме 4,4 м/с.

У четвер, 8 грудня, в місті протягом дня буде хмарна погода. Повітря прогріється вдень до +4°C. Швидкість повітря сягатиме 4,5 м/с.

В п’ятницю, 9 грудня, протягом усього дня погода в місті буде похмурою. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ. Вдень повітря прогріється до +6°C. Швидкість повітря сягатиме 5 м/с.

На наступних вихідних у Кривому Розі очікується дрібний дощ. Повітря прогріється до +6°C. Швидкість вітру 5 м/с.

В неділю, 11 грудня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора. Вдень стовпчик термометра показуватиме +4°C. Швидкість вітру сягатиме 4,7 м/с.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW