Двом ошуканцям загрожує кримінальне покарання: На Житомирщині поліцейські завершили розслідування шахрайств



Днями поліцейські Бердичівського районного відділу завершили розслідування обставин шахрайств, учинених відносно двох бердичівлянок. Обвинувальні акти уже скеровані до суду.

На початку листопада до Бердичівського районного відділу поліції звернулась 47-річна місцева жителька із повідомленням про ошуканство. Жінка розповіла, що наприкінці вересня на вулиці малознайомий чоловік попросив її телефон, аби здійснити терміновий дзвінок. Коли мобільний опинився у його руках, він просто утік.

Оперативники кримінальної поліції встановили, що до події причетний 35-річний житель Райгородоцької громади. Чоловік у скоєному зізнався та розповів, що чужий гаджет одразу ж продав.

Зі схожою заявою до правоохоронців звернулась і 70-річна пенсіонерка. Жінка розповіла, що мала намір придбати дрова на зиму. У цьому їй погодився допомогти наглядно знайомий чоловік. Заявниця передала йому 3200 гривень завдатку, а товар так і не отримала.

Поліцейським жінка змогла лише назвати ім’я ошуканця та описати його зовнішність. Відтак правоохоронці розшукали молодика, 25-річного містянина. Він визнав свою провину та розповів, що гроші витратив на свої потреби.

Днями слідчі оголосили обом чоловікам про підозри в ошуканствах, а згодом ознайомили і з обвинувальними актами. Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснювала Бердичівська окружна прокуратура.

Нині відповідні матеріали направлені до суду.

Обвинуваченим може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі.

Бердичівський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW