Загинув у боях на Донеччині: на Чернігівщині попрощалися із захисником України



1 грудня на Чернігівщині в останню путь провели 26-річного захисника України. Ігор Мовчан загинув 26 листопада під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Про це повідомляє обласний військкомат.

Старший солдат Мовчан Ігор Вікторович народився 26 вересня 1996 року в селі Авдіївка Новгород-Сіверського району. У 2014-му році закінчив місцеву загальноосвітню школу та вступив на навчання в Київський політехнічний інститут імені І.Сікорського. По його закінченню проходив військову службу в лавах Збройних Сил України, а після звільнення в запас працював за спеціальністю.

Загинув у боях на Донеччині: на Чернігівщині попрощалися із захисником України, фото-1

З початком повномасштабної війни Ігор добровільно повернувся до лав оборонців України, аби зі зброєю в руках захищати її суверенітет і територіальну цілісність. Службу проходив у 56-ї окремій мотопіхотній бригаді на посаді механіка-телефоніста. Разом з побратимами він мужньо боровся за свободу та незалежність українського народу, даючи гідну відсіч загарбникам.

На жаль, 26 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Первомайське на Донеччині Мовчан Ігор загинув... Сьогодні рідні та побратими провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять героя-земляка та поховавши його на кладовищі рідного села.

Загинув у боях на Донеччині: на Чернігівщині попрощалися із захисником України, фото-2Загинув у боях на Донеччині: на Чернігівщині попрощалися із захисником України, фото-3

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW