Колаборант з футбольним м’ячом. Що робить в окупації тренер дитячої команди «Маріуполь» Євген Таран



Євген Таран колись був провідним гравцем в  футбольній команді ФК «Іллічівець», але завершив свою футбольну кар’єру ще до повномасштабного наступу росії. Останні роки він працював тренером в футбольній академії в Маріуполі, був головним тренером дитячої команди «Маріуполь». 

Команда мала успіх, діти навчались та розвивались. Проте все скінчилось 24лютого.

Росія знищила всі спортивні майданчики, які футболісти могли б використовувати для змагань, окрім закритого стадіону ФК Іллічівець.

40% спортивних полів біля шкіл в Маріуполі також були знищені ворогом. Ось в таких умовах після окупації Маріуполя, росіяни вирішили розвивати дитячий футбол під російськими триколорами. А допомагати окупантам визвався тренер Євген Таран, який тепер став директором футбольного клубу «Олімпія».

Колаборант з футбольним м’ячом. Що робить в окупації тренер дитячої команди «Маріуполь» Євген Таран, фото-1

Він з легкістю замінив прапори, а змагання для дітей на всеукраїнському рівні – «міжнародними». Тобто тепер маріупольські школярі змагаються зі спортсменами з іншої країни – «ЛНР», а також борються за право поїхати на змагання… в окуповану росіянами Абхазію. Таке щастя забезпечує дітям колаборант Євген Таран.

А ще він паплюжить чесне ім’я колишнього гендиректора ММК ім. Ілліча Володимира Бойко, який спонсрував багато років дорослу команду з футболу «Іллічівець». Ця команда після смерті Бойка була перейменована новим спонсором в ФК «Маріуполь». Таран хоче поставити під зраду не тільки свій колишній клуб, в якому грав, а і пам’ять про людину, яку поважали в Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW