278 день війни в Україні



278 день війни в Україні, фото-1

З 24 лютого Збройні Сили України вже ліквідували 87 900 російських окупантів. За минулу добу на "концерт до Кобзона" ЗСУ відправили ще 590 загарбників.

Американська корпорація Boeing хоче налагодити постачання високоточних снарядів до України. Як пишуть ЗМІ, у Пентагоні зараз розглядають цю пропозицію. Остаточної відповіді ще немає.

Кияни дедалі частіше обговорюють можливий блекаут у столиці. Мер Віталій Кличко заявив, що потрібно бути готовими до різних сценаріїв, серед яких навіть евакуація.

Речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк сказала, що Росія може знову завдати чергового масованого удару

За її словами, в Чорному морі з'явився ворожий ракетоносій. Вона зазначає, що декілька днів тому його не було.

Міністри закордонних справ НАТО вже цього тижня обговорять можливість надання довгострокової підтримки Україні. Відповідну тему порушать на зустрічі в Бухаресті.

Мінфін повідомив, що з початком атак на критичну інфраструктуру у жовтні пожертви в три благодійні фонди: платформа Unitied24, Фонд Притули та Фонд "Повернись живим", – склали 1,5 мільярда гривень.

Можлива нова хвиля масованих атак на критичну інфраструктуру. Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко зазначив, що ворогу потрібно від 7 до 14 днів, аби зібрати необхідну кількість ракет для обстрілу. Нагадаємо, що остання атака була у середу, 23 листопада.

Посол Польщі в НАТО Томаш Шатковський заявив, що не існує жодної домовленості в Північноатлантичному альянсі, яка забороняє передавати Україні сучасні танки, системи ПРО/ППО та іншу важку техніку.

Президент Зеленський обговорив з Прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте оборонну співпрацю. Він підсумував, що наступного року підтримка України лише зростатиме.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW