У вихідні дні застосовуватимуть графіки обмежень електропостачання, - "Укренерго", - ВІДЕО



Дефіцит електроенергії в Україні зараз складає 30%, в той час як на ранок середи 23 листопада був характерним дефіцит в 15-20%.

Як повідомляє сайт 0564.ua, про це  голова НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький розказав у ефірі Загальнонаціонального марафону «Єдині новини».

"Протягом завтрашнього дня ми чекаємо на збільшення  потужності атомних станцій. Відповідно відсоток покриття споживання нашою генерацією буде рости, хоч і не так стрімко, як в першу добу, коли ми відновлювались.

Плануємо, що вихідні ми пройдемо з дефіцитом в приблизно 25%. Цей показник вже близький до того, який був до останнього обстрілу, але все ще дещо завеликий. Тому графіки обмежень будуть залишатися.

Зараз ми змінили тактику, і доводимо до обленерго не те, на скільки мегават треба обмежити споживання в кожній області, а навпаки, яким є ліміт споживання в області. І по тих лімітах, які ми довели на завтра, я бачу, що 75% покриття споживання – це той рівень, який дає можливість зробити відключення менш тривалими та спробувати увійти в плановий режим», - зазначив голова правління НЕК «Укренерго». 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW