Головну ялинку у Полтаві можуть встановити за кошти підприємців, але тільки якщо цього захочуть мешканці міста – Олександр Мамай



25-го листопада після завершення сесії міської ради Олександр Мамай традиційно відповів на запитання журналістів. Зокрема, на питання про те, чи буде у місті встановлено головну новорічну ялинку. Адже опитування, яке проводив міський голова у своєму Телеграм-каналі, показало, що більшість містян проти цього. Нагадаємо, раніше у міській раді повідомили, що встановлення, охорона та демонтаж ялинки коштуватимуть міському бюджету 130 тисяч гривень. У коментарях під опитуванням полтавці писали, що ці кошти краще відправити на ЗСУ, ніж витрачати на ялинку в умовах війни.

-Я не до кінця зрозумів. Люди проти ялинки, тому що 130 тисяч гривень краще відправити на ЗСУ, чи тому, що вони взагалі проти святкування в даних умовах. До мене звернулися до 10 підприємців, які готові за власні кошти встановити цю ялинку. І я – в тому числі. У мене єзадекларовані такі кошти і я готовий разом з підприємцями ці кошти внести у «Міськсвітло» офіційно і витратити їх на встановлення ялинки. Не виключено, що ми запитаємо у людей ще раз. Спершу подивимося на інші міста, як розвиватимуться події в країні. Можливо, проведемо ще опитування: «Якщо підприємці встановлять ялинку за власний кошт – ви «за» чи «проти»?» Якщо і тоді більшість людей будуть проти, то встановлювати ялинку не будемо! – пояснив міський голова.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW