Понівечені будинки, дитячий садочок, школа та майданчик: влада показала наслідки обстрілу Вишгорода на Київщині, - ФОТО



Київська обласна військова адміністрація опублікувала фото житлових будинків у Вишгороді, які постраждали у результаті ракетного удару росії 23 листопада, – там загинули 6 осіб.

Фото наслідків російського удару оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Наслідки обстрілу Київщини
КОВА/Олексій КулебаНаслідки обстрілу Київщини
КОВА/Олексій Кулеба

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Скоріше долучайтесь та читайте! Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Вчора ракета прилетіла в багатоповерхівку в центрі Вишгорода. Будинок зруйнований вщент. Пошкоджені поруч чотири будинки, дитячий майданчик, школа та садок. 20 людей залишаються в лікарнях. Тим, хто цього потребує, надається тимчасове житло та вся необхідна допомога, - прокоментував він.

Наслідки обстрілу Київщини
КОВА/Олексій КулебаНаслідки обстрілу Київщини
КОВА/Олексій Кулеба

Серед постраждалих у Вишгороді - Тетяна, яка разом із донькою переїхала з Краматорську. Вони винаймали квартиру в будинку, куди влучила російська ракета.

Жителька сусідньої п‘ятиповерхівки Марина розповіла, що вже втретє тікала від війни. Із сином з інвалідністю знайшла житло у Вишгороді, поки її чоловік, військовий, захищає Україну від ворога, - розповів Кулеба.

За останніми даними, внаслідок обстрілу Вишгорода загинули шестеро людей.

Наслідки обстрілу Київщини
КОВА/Олексій КулебаНаслідки обстрілу Київщини
КОВА/Олексій Кулеба

Вдень 23 листопада російська стратегічна авіація випустила десятки крилатих ракет по Україні. Внаслідок обстрілу були влучання в об’єкти критичної та цивільної інфраструктури майже по всій країні. Так, протиповітряна оборона збила 21 із 31 російських крилатих ракет, які летіли на Київ.

Крім того, внаслідок обстрілів є жертви серед цивільних. Так, у Києві та у передмісті внаслідок влучань у житлові будинки є загиблі та поранені. Так, столичні рятувальники показали, як вони ліквідовували наслідки обстрілів Києва.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW