До лікаря за потребою: мешканці приєднаних територій продовжують проходити профогляд вузьких спеціалістів



У рамках програми «Доброзичлива медицина» вже третій тиждень поспіль мешканці старостинських округів громади мають можливість потрапити на прийом до медиків Покровської міської лікарні та отримати їх консультації. Про це повідомляє прес-служба Покровської МВА.

Цього тижня вже вдруге відвідали лікарню жителі Першотравневого, Срібненського, Новоєлизаветівського, Новотроїцького та Шевченківського старостатів. 

«Такі поїздки організовуються за потребою, а вона серед сільського населення є завжди. Переважно, їдуть на прийом до медиків представники старшого покоління, пенсіонери, які мають проблеми зі здоров’ям. Дякуємо нашим лікарям, що немає черг біля  кабінетів і пацієнтам не доводиться довго чекати на консультації»,- розповіла начальниця Управління по роботі з приєднаними територіями Олена Носач.

Перевагою таких поїздок у місто є й те, що на зворотній дорозі мешканці громади мають можливість придбати в аптеці необхідні ліки та зробити запас харчових продуктів в магазинах. 

«Все дуже гарно організоване. Теплий та комфортний автобус, доброзичливе ставлення лікарів. Ми дуже задоволені, що не треба витрачати кошти на дорогу та мерзнути на зупинках, особливо, коли на вулицях негода, бо дорога займає багато часу», - зауважили мешканці Срібненського старостинського округу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW