Оренда житла у Києві: ТОП бюджетних квартир на низькому поверсі, аби обходитися без ліфту



Через постійні відключення світла, запити людей, які хочуть орендувати квартири, змінилися. В умовах війни більшість українців надають перевагу квартирам на нижчих поверхах, щоб можна було обійтися без ліфту, а також воліють мати в орендованому житлі газову плиту.

Журналісти 44.ua підібрали декілька варіантів бюджетних помешкань на низькому поверсі.

Однокімнатна квартира у Святошинському районі

Вартість - 6 500 грн

У Святошинському районі столиці, поблизу метро Житомирська здається 1-кімнатна квартира на Котельникова 51 а на першому поверсі. До метро Житомирська - 10 хвилин пішки. В повідомленні йдеться, що світло в будинку - не вимикається. Площа квартири 30 кв.м, вона розташована в 9 поверховому будинку.

На вікнах решітки, вікна металопластикові склопакети, балкон засклений дерев'яними склопакетами та утеплений, кухня в кахлі, санвузол поєднаний у кахлі. Є вся побутова техніка та необхідні сучасні меблі. Для проживання запрошують сімейну пару, без тварин. 

Подробиці за посиланням

Однокімнатна квартира в Деснянському районі

Вартість - 8 000 грн

В Деснянському районі столиці на вулиці Бойченка, 14 здається однокімнатна квартира з євроремонтом. До метро Чернігівська - 10 хвилин пішки. Загальна площа - 38 кв м. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9-поверхового будинку. Зазначається, що в ній зроблений якісний ремонт, є нові меблі та сучасний кахель, холодильник, пральна машина, бойлер, інтернет.

Деталі дізнавайтеся за посиланням.

Однокімнатна квартира в Оболонському районі

Вартість - 8 000 гривень

В Оболонському районі столиці здається в оренду однокімнатна квартира по вулиці Йорданська 11 а. До метро Оболонь - 7 хвилин пішки. Вона розташована на 3-му поверсі дев’ятиповерхового будинку.

Автор оголошення зазначає, що помешкання - затишне та просторе. Загальна площа - 35 кв м. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Розвинута інфраструктура. Поруч супермаркет Сільпо, по суботах ринок, метро Оболонь-7 хвилин, ТРЦ Dream Town, набережна Дніпра, парк Наталка.

Подробиці - тут

Однокімнатна квартира у Дніпровському районі

Вартість - 11 000 грн

В ЖК Комфорт Таун, по вулиці Регенераторна, 4 здається стильна, сучасна квартира на 4 поверсі 9-поверхового будинку.

Зазначається, що помешкання виконане в пастельних тонах. Квартира обладнана якісними меблями та сучасною побутовою технікою. Є все необхідне для комфортного проживання: телевізор, інтернет, шафа, холодильник, ліжко, пральна машина, кондиціонер. Дозволяється заселення з домашніми тваринами.

Подробиці - за посиланням.

Двокімнатна квартира в Дарницькому районі

Вартість - 8 000 гривень

В Дарницькому районі столиці, поблизу метро Харківська за адресою вул. Олійника, 11 здається двокімнатна квартира. Вона знаходиться на 4 поверсі 16-поверхового будинку. Поблизу - садок, школа, магазини, лікарні, парки. Квартира площею 58 кв м, косметичний ремонт, склопакети, засклений балкон, лічильники води, меблі, побутова техніка (пральна машинка, холодильник, електроплита з духовкою, пилосос, кондиціонер).

Подробиці шукайте тут.

Вас також може зацікавити: Купити будинок у Києві: ТОП-7 варіантів на правому березі Дніпра

44.ua у Телеграм: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW