У мешканця Звягельщини поліція знайшла нарізну зброю та боєприпаси



У мешканця Чижівської громади, що у Звягельському районі, поліція знайшла та вилучила нарізну зброю з оптичними прицілами, а також глушник та більш ніж сотню набоїв різного калібру. Про це інформує Новоград-Волинський районний відділ поліції.

Правоохоронцям стало відомо, що 61-річний житель Чижівської громади може мати зброю й боєприпаси, заборонені для вільного володіння (також відомо, що він має у власності мисливську гладкоствольну зброю). Тож 21 листопада поліцейськими Новоград-Волинського райвідділу було проведено слідчі дії. І справді, у оселі чоловіка було виявлено нарізну зброю СКС калібром 7,62 мм з оптичним цифровим прицілом, нарізну гвинтівку калібром 5,6 мм з оптичним прицілом та ознаками внесених конструктивних змін, а на додачу – близько сотні різнокаліберних набоїв.

Знайдене вилучено та направлено на експертизу до регіонального Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

« – Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими пристроями) КК України. У рамках кримінального провадження правоохоронці з’ясовують походження зброї та боєприпасів. За чинним законодавством за подібні протиправні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років», – йдеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW