271 день війни в Україні



271 день війни в Україні, фото-1

У Генштабі оприлюднили втрати ворога станом на 21 листопада. За минулу добу ЗСУ вдалося знищити 390 окупантів.

21 листопада українці відзначають День Гідності і Свободи. Президент Зеленський звернувся до громадян з особливою промовою. Він запевнив, що Україна обов'язково переможе.

21 В Україні продовжують діяти планові графіки відключення світла. Погодинні знеструмлення тривають у всіх областях України, окрім Одещини та Київщини, де раптово ввели екстрені відключення.

Голова Міноборони США Ллойд Остін заявив, що США вже надали Україні понад 20 мільярдів доларів допомоги. Крім того, політик зазначив, що Америка й надалі продовжуватиме підтримувати нашу державу.

Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто в одному з інтерв'ю розповів, що Міністерство оборони запропонує продовжити дію декрету на передачу Україні зброї на весь 2023 рік. Міністр наголосив, що його країна й надалі підтримуватиме Україну "в той час і тими способами, які узгодять з атлантичними союзниками і з Києвом".

У СБУ відзвітували про ув'язнення ще 10 бойовиків із квазіреспублік. Суд вже виніс вирок, тож зрадникам світить термін 13 – 15 років позбавлення волі.

Єнс Столтенберг повідомив, що наразі НАТО вичерпала значну частину запасів зброї та боєприпасів. Однак, щоб і надалі підтримувати Україну, Альянс наростить власне виробництво.

Українська військова промисловість не стоїть на місці у цей нелегкий для країни час. "Укроборонпром" запустив процес виробництва 152-міліметрових снарядів

Заступник глави Офісу Президента Кирило Тимошенко висловив сподівання, що блекауту Україні вдасться уникнути. За його словами, комунальники лагодять енергосистему, тож виїжджати з країни точно не варто.

Правоохоронці знайшли у Херсоні вже четверту катівню. У ній поліція виявила кийки, дерев'яну биту, апарат, яким окупанти катували мирних мешканців струмом, лампу розжарювання та кулі у стінах.

Володимир Зеленський виступив на засіданні Парламентської асамблеї НАТО та закликав ПА підтримати заявки України на вступ у ЄС та НАТО.

Парламентська асамблея НАТО визнала Росію державою-терористом. Окрім цього, резолюція передбачає збільшення військової допомоги Україні, розробку конкретних кроків щодо вступу в Альянс, створення механізму стягнення репарацій з Росії.

В Маріуполі помітили пожвавлення руху військової техніки. Окупанти перекидають її на новий напрямок фронту – на Запоріжжя.

У Литві вирішили не передавати поки що Україні зенітно-ракетний комплекс NASAMS. Бо посилять власну безпеку після падіння ракет у Польщі. Однак, країна продовжуватиме підтримувати Україну фінансово та у військовому плані.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW