Закарпатські поліцейські доставили теплий одяг мешканцям однієї з громад на Харківщині



На деокупованих територіях Харківщини продовжують нести службу закарпатські поліцейські. Окрім поліцейської діяльності, правоохоронці намагаються підтримати та допомогти місцевим людям, доставивши найнеобхідніші речі

Співробітники різних відділів та відділень поліції Закарпаття продовжують нести службу на деокупованих територіях Харківщини. Окрім основної поліцейської роботи наші колеги намагаються всіляко допомагати місцевим жителям.

Щоденно спілкуючись з ними правоохоронці дізналися, що у місцевих є проблеми з теплим одягом, а прогноз погоди вказує на значне зниження температури.

Працівники поліції швидко сконтактували зі знайомими волонтерами, розповіли про проблеми місцевих та попросили про допомогу. В результаті, громада отримала чимало теплих речей. Спільно з місцевими небайдужими мешканцями ці набори одягу поліцейські доставили усім, хто цього потребує.

Кожен поліцейський, який несе службу на звільнених територіях та в регіонах, де тривають бойові діїі, ніколи не обмежиться службовими обов’язками. В першу чергу ми люди! Ми українці! Ми опора один для одного!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW