У Покровській громаді вшанували Героїв Майдану



Сьогодні на центральній площі міста представники влади, громадськості та військові вшанували пам’ять героїв революцій.

Покровчани згадували громадянський подвиг українців, що брали участь у подіях 2004 та 2013 років та відстоювали право нашого народу на свободу, а нашої країни на незалежність. Ті буремні події проявили національну відвагу та громадянську самовідданість, силу духу і стійкість нашого народу.

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк разом із керуючою справами виконкому Алевтиною Жук, членами Громадської ради, представниками районної військової адміністрації, воїнами та активістами поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку, співцю української революції.

Події тих часів залишили глибокий і незабутній слід в історії нашої держави, а її ідеали назавжди змінили та об’єднали український народ.

«Ми сьогодні відзначаємо День Гідності і Свободи. Українцям завжди було притаманне прагнення до свободи. Це у своїх творах виспівують Тарас Шевченко, Іван Франко та інші письменники. Зараз ми теж виборюємо свободу від російського агресора. Розуміємо, що вистояли тоді, вистоїмо і зараз! Слава України!» - звернувся до учасників заходу командир добровольчого формування «Покровськ-1» Михайло Кірсанов.




AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW