На Львівщині вантажний потяг збив 84-річну жінку



Внаслідок наїзду потягу жінка загинула в лікарні. 

20 листопада близько 12:50 на Львівщині у селищі Красне Золочівського району вантажний потяг збив жінку, яка переходила колії поза межами переходу. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, електровоз, що тягнув вагони з зерном, рухаючись у напрямку Львова, здійснив наїзд на 84-річну місцеву мешканку. Внаслідок події пенсіонерка отримала важкі тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення. На жаль, за кілька годин вона померла у медзакладі.

Правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Правоохоронці закликають жителів бути максимально уважними та обережними, перебуваючи на залізничних коліях, переходити їх тільки у встановлених місяцях, переконавшись у відсутності потяга. 

Читайте також:Козицький повідомив, як минула доба у Львові та області та чому лунала сирена

Фото на головній: з відкритих джерел



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW