Як росіяни впливають на людей на окупованих територіях України



Загарбники намагаються інтегрувати землі та людей у свою інформаційну парадигму.

Центр стратегічних комунікацій проаналізував основні меседжі пропаганди. Росіяни використовують прийоми, аби насаджувати населенню окупованих територій "руський мир". 

Пропаганда працює з молоддю, нещодавно провели конкурс про "майбутнє у складі росії". Переможців відправили у волгоград і на "тренувальні збори" у грозному, фестиваль "душа баяна" в самарі. 

Росіяни активно налаштовують мешканців окупованих територій проти всього українського і звинувачують у знищенні міст українських військових. Для прикладу: "Маріуполь зруйнували не ми, а націоналісти", "чудове життя і майбутнє з росією". тощо. 

Також пропаганда активно переконує людей і себе, що українці змінили своє ставлення до російської армії і самі відмовляються від України. 

Пропагандисти також постійно волають, що Україна знущається з полонених. 

"Зазнавали знущань, нелюдського ставлення і морально-психологічного тиску. Є наслідки катувань, насилля", – це слова "уповноваженої з прав людини в лнр" про вояків "лднр" після чергового обміну військовополоненими. І це – чергове "дзеркало" російських фейкоробів, які перевернули на свій бік український наратив про знущання та тортури в полоні рф. 

Таким чином росіяни намагаються перетягнути на свою сторону населення окупованих територій, тому треба на постійній основі доносити до наших людей на окупованих територіях правду. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW