В Україні відбуваються планові відключення електроенергії: графік відключень світла в Дніпрі та області на 20 листопада



Сьогодні, 20 листопада, у всіх регіонах України з 8:00 до 24:00 будуть застосовуватись планові відключення. Додаткові аварійні відключення не прогнозуються.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на НЕК Укренерго.

Вчора енергетикам вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання. Вони продовжують працювати, щоб повернути світло українцям, яке намагаються забрати у нас рашисти, атакуючи ракетами наші енергоооб’єкти. 

Після останніх атак росії пошкодження, яких зазнала енергосистема України, стали ще масштабнішими. Як наслідок – побільшало й відключень електроенергії. Окрім стабілізаційних, тепер вводяться й екстрені відключення. Чим вони відрізняються. 

Стабілізаційні відбуваються за ініціативи НЕК Укренерго на завчасно визначений об’єм електроенергії, яку потрібно зекономити. Наприклад, на 200 МВт. Для таких відключень розроблені графіки. Знайти їх можна на нашому сайті.

Екстрені відключення доводиться застосовувати, коли НЕК Укренерго треба збалансувати енергосистему на більшу потужність, ніж це передбачено графіком. Передбачити їх неможливо, адже ми отримуємо команду раптово і мусимо виконати її протягом 10-15 хвилин.

Зараз держкомпанія НЕК Укренерго на Дніпропетровщині застосовує стабілізаційні відключення електроенергії.

Ознайомитись з графіком відключень можна тут.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині споживачі розділені на три групи і відключення здійснюються згідно графіку. 

В Україні відбуваються планові відключення електроенергії: графік відключень світла в Дніпрі та області на 20 листопада , фото-1

Група 1

Група 2

Група 3

В компанії просять всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просять свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Енергетики докладають всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної групи споживачів.

Це складно, часом довше, ніж очікуються енергетики, але вони знаходять рішення, заживлюють та тримають баланс в енергосистемі. 

Витримка та мужність – те, що маємо проявити цієї зими, щоб протистояти ворогу на енергетичному фронті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW