На Львівщині продавали великі партії сигарет, які виготовлялися на нелегальній фабриці, - ФОТО



Фабрика по виготовленню сигарет була розташована у Волинській області. 

Львівська обласна прокуратура викрила нелегальну тютюнову фабрику, яка була розташована у Волинській області. Сигарети та інші вироби продавали на території Львівщини та Волині. 

Про це розповіли у пресслужбі прокуратури Львівщини. 

За даними правоохоронців, псевдофабрика була у одному із сіл Волинської області. За день там могли виготовити партію з 20 тисяч пачок цигарок. На фабриці була змонтована професійна лінія підготовки сировини, застосовувалось високотехнологічне дороговартісне обладнання. Робота з виготовлення тютюнових виробів велась вахтовим методом.

Нелегальна тютюнова фабрика на Волині
Фото - прокуратура ЛьвівщиниНелегальна тютюнова фабрика на Волині
Фото - прокуратура Львівщини

Територія довкола була обгороджена високим парканом. Окрім того, там була встановлена сучасна система сигналізації та відеонагляду. Периметр патрулювала посилена охорона – все це забезпечувало повну секретність об’єкта.

Прокурори та слідчі, які тривалий час вели спостереження за об’єктом, напрацювали план спеціальної операції щодо проникнення на його територію. Правоохоронці спрацювали професійно - охорона фабрики не встигла вчинити жодного опору.

Під час обшуків вилучено лінію для виробництва тютюнових виробів, лінію для їх пакування, понад 59 тис пачок готової продукції, понад 5,5 тонн тютюну, папір, фільтри і комплектувальні матеріали. Загальна вартість вилученого становить близько 20 млн грн.

Нелегальна тютюнова фабрика на Волині
Фото - прокуратура ЛьвівщиниНелегальна тютюнова фабрика на Волині
Фото - прокуратура Львівщини

Наразі вирішується питання щодо призначення відповідних експертиз, накладення арешту на майно. Досудове розслідування за фактом виготовлення та збуту тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку триває (ч. 1 ст. 199 КК України).

Читайте також: Як працюватимуть школи у Львові у разі перебоїв зі світлом



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW