ДТЕК Кривий Ріг: відключення електроенергії можуть бути стабілізаційні або екстрені



Після останніх атак росії пошкодження, яких зазнала енергосистема України, стали ще масштабнішими. Як наслідок – побільшало й відключень електроенергії. Окрім стабілізаційних, тепер вводяться й екстрені відключення.

Чим вони відрізняються, пояснює пресслужба ДТЕК Дніпропетровські електромережі.

Зокрема, зазначається, що стабілізаційні відключення відбуваються за ініціативи НЕК Укренерго на завчасно визначений об’єм електроенергії, яку потрібно зекономити. Наприклад, на 200 МВт. Для таких відключень розроблені графіки. Знайти їх можна на сайті.

Екстрені відключення енергетикам доводиться застосовувати, коли НЕК Укренерго треба збалансувати енергосистему на більшу потужність, ніж це передбачено графіком. Передбачити їх неможливо, адже команда надходить раптово і її необхідно виконати упродовж 10-15 хвилин.

ДТЕК Кривий Ріг: відключення електроенергії можуть бути стабілізаційні або екстрені, фото-1

Трохи раніше у компанії повідомили, що за дозволом НЕК Укренерго, повернулись до відключень згідно стабілізаційного графіку. 

"Робимо все необхідне, щоб відключення відбувались згідно часових проміжків, що ним визначені.  Дякуємо за помірне споживання електроенергії та розуміння!", - йдеться у повідомленні.

Водночас деякі споживачі повідомляють у коментарях під постом пресслужби ДТЕК, що своїх адрес не можуть знайти на сайті.

Нагадуємо, що окрім ДТЕК Дніпропетровскі електромережі, частина абонентів обслуговується ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК". Дізнатись про застосування стабілізаційних відключень згідно з графіком, можна у телеграмі ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК".

Зокрема зараз компанією застосовуються відключення споживачів І черги, про що зазначено у телеграм - каналі.

Раніше ми повідомляли, які вулиці у Кривому Розі обслуговує ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК". Про це читайте ТУТ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW