Україну накриє південний циклон, який значно погіршить погоду: синоптичний прогноз на 19 листопада в Дніпрі та області



Україну накриє черговий південний циклон. Тому завтра, 19 листопада очікуються практично повсюди в Україні складні погодні умови. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Синоптикиня Наталка Діденко повідомляє, що на заході, півночі України та на Вінниччині випадатиме сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, навіть часом хуртовини через сильний вітер.

На решті території України буде переважно дощ та сильний також вітер.

Вдень у суботу циклон відсунеться, опади притихатимуть.

Вітер північно-східного напрямку досягне штормових поривів, до 15-20 метрів за секунду. Обережно під старими гіллястими деревами, білбордами, під дахами високих будинків. 

Температура повітря продемонструє неймовірний контраст - від +15+17 градусів на крайньому півдні та в Приазов'ї до -5 градусів в західних областях України.

Загалом: протягом дня суботи передбачається у західних та північних областях -1-6 градусів, у центральних областях +1+8 градусів, на сході +7+12 градусів, в Приазов'ї до +15 градусів, у південній частині +12+17 градусів. 

У Києві, увага, найближчої ночі та завтра вранці очікується сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, іноді хуртовини, сильний вітер!

Протягом дня циклон пожене далі, тому опади в Києві притихнуть, але залишиться рвучкий вітер.

Температура повітря в столиці 19-го листопада вночі -1-4 градуси, завтра вдень коливатиметься близько нуля.

У Дніпрі протягом усього дня погода буде похмурою. Практично весь час йтиме сильний дощ, який у другій половині дня повинен послабшати. Ближче до вечора він припиниться.

Україну накриє південний циклон, який значно погіршить погоду: синоптичний прогноз на 19 листопада в Дніпрі та області , фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW