Війна в Україні забрала життя щонайменше 433 дітей



Показник не остаточний: триває робота щодо встановлення даних у місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Станом на ранок п'ятниці, 18 листопада, внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації в Україні, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 433 дитини загинули та понад 837 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Ці цифри не є остаточними, оскільки триває робота щодо їхнього встановлення у місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.

Наводяться також дані про загиблих та поранених дітей за останні дві доби.

"17 листопада внаслідок ракетного удару ворога по приватному будинку в м. Вільнянськ Запорізької області загинули 10 людей. У тому числі двоє дітей 11 і 17 років. 16 листопада через обстріл військами РФ м. Ізюм Харківської області поранено 11-річну дівчинку. 17 листопада в результаті обстрілу окупантами м. Дніпро отримала поранення 15-річна дівчинка", - йдеться у повідомленні.

В Офісі генпрокурора зазначають також, що через бомбардування та обстріли в Україні пошкоджено 2719 навчальних закладів, 332 з них зруйновано повністю.

Війна в Україні забрала життя щонайменше 433 дітей, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW