На "Східному" світла нема вже 13 годин, а центр – в ілюмінаціях: тернополяни обурюються у соцмережах



Сьогодні, 17 листопада, тернополяни провели без електроенергії цілий день. Проте, не всі. Місцеві скаржаться у соцмережах на несправедливість - подекуди світла немає уже 13 годин поспіль, а от у Центрі та окремих будинках світла не вимикали взагалі. Так, світиться і міст на Збаразькому кільці, і вулиця на бульварі і усі магазини у центрі Тернополя.

Міський голова Тернополя Сергій Надал запевнив, що вимкнення світла не залежить від міської ради.

"Графіки енергетики давали, але ви вже самі переконалися, що через нові обстріли вони не діють. Обленерго отримує вказівку від диспетчера «Укренерго» і миттєво вимикає електроенергію. Скажу більше. Ми маємо бути готові, що такі вимкнення будуть частішими і тривалими в часі. Ви розумієте, чому російські терористи це роблять. Але їм не вдасться зламати українців і Україну", - зазначив міський голова Тернополя.

Під дописом одразу зібралось кілька сотень гнівних коментарів.

"Пане мер, як таке може бути, що в людей в квартирах 11 год немає світла на Протасевича, але надземний пішохідний міст поряд світиться як новорічна ялинка?! Можливо варто розставити пріоритети?", - обурюється Ірина Заставна.

"Добрий вечір, пане Сергію. Ми всі розуміємо ситуацію, що склалася. Але вже 12 год кілька будинків на пр.С.Бандери 74, 76, 80 і т.д. без електрики. Мотивація - магазини і кіоски на цій же лінії витрачають надто багато електроенергії, тому відключено цю лінію. Хто давав дозвіл на їх відкриття? Чому магазин 24/7 має працювати, а люди сидять в темноті з 5 год ранку. Можливо, варто поки прикрити ці торгові точки, щоб смертні могли теж побачити світло , бодай на кілька годин", - зазначила Лілія Дідух.

П"ане мер,на Коновальця 9 вже 12 годин немає світла,а ліхтарі на бульварі Данила Галицького,в парку на співучці теж ввімкнено,і не тільки.То де логіка?", - пише Марія Гапій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW