Із 17 листопада діє оновлений графік відключення світла у Львові та області



Діє цілодобовий графік відключення електроенергії у Львові та області. 

Із 17 листопада на Львівщині діє новий графік погодинних відключень в області. Він триватиме цілодобово. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

"Укренерго" запроваджує обмеження не лише у проміжку з 07:00 до 22:00, а впродовж усієї доби. Відключення триватимуть 4 години, але кожну групу споживачів вимикатимуть двічі на день.

Як дізнатися, коли та де вимикатимуть світло

Оновлений графік можна переглянути на сайті "Львівобленерго" у розділі "Чому немає світла (https://poweroff.loe.lviv.ua/)". Зокрема, публікуємо також посилання із групами споживачів, як вимикатимуть електроенергію: 

  • перша група: https://loe.lviv.ua/uploads/files/flies/Grupa_GPV_1.xlsx
  • друга група: https://loe.lviv.ua/uploads/files/flies/Grupa_GPV_2.xlsx
  • третя група: https://loe.lviv.ua/uploads/files/flies/Grupa_GPV_3.xlsx
Графік погодинних вимкнень електроенергії, Фото: poweroff.loe.lviv.ua

Графік погодинних вимкнень електроенергії, Фото: poweroff.loe.lviv.ua

На сайті "Львівобленерго" також зазначили, що час відключень може збільшуватись на одну годину, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб'єктів для проведення перемикань. 

"Це все вимушені дії через масовані ракетні удари по енергетичній інфраструктурі нашої країни. Маємо пройти цей етап. Над виправленням ситуації цілодобово працюють наші енергетики", - зазначив очільник області. 

Як підготуватися до відключення електроенергії 

Жителям радять підготуватися до відключень електроенергії - запастися ліхтариками, радіоприймачами на батарейках або акумуляторах, теплим одягом, пледами, сірниками, свічками. Варто зробити тижневий запас питної води й харчів, Їжа та вода довше залишатимуться теплими у термосах. Також підготувати аптечку, зарядити телефони і павербанки.

Після відновлення електропостачання радять вмикати електроживлення поступово – розпочинати з приладів з невисокою потужністю. Порохотяги, пральні машини, обігрівачі й інші потужні прилади рекомендують не вмикати у перші години відновлення живлення. 

Крім того, мешканцям нагадують, що у разі тимчасової відсутності мобільного зв'язку по медичну допомогу можна звернутися за номерами - 101, 103. Є і резервні міські номери центральної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги:  032 293 29 05; 032 293 29 12; 032 293 29 14; 032 293 29 16; 032 293 29 19; 032 293 29 25.

Читайте також: В Україні продовжили дію воєнного стану та мобілізацію

Фото на головній: з відкритих джерел 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW