Війна рф з НАТО: наслідки ракетного терору за межами України



15 листопада у Польщі на кордоні з Україною впала російська ракета. Через ракетний удар у Польщі запровадили процедури з підвищення боєготовності окремих військових частин і служб. 

Які наслідки матиме російський ракетний терор за межами України пояснили у Центрі стратегічних комунікацій, передає редакція. 

Під час масованого ракетного обстрілу України стався ракетний удар по польському Пшеводуву, внаслідок якого загинули дві людини.

Україна висловлює співчуття польському народу через загибель її громадян.

Всі обставини інциденту у Пшеводуві будуть розслідувані. Але вже зараз можна сказати, що трагедія стала наслідком систематичного ракетного терору рф проти України.

Як завжди москва бреше, викручується і заперечує свою роль – її поведінка незмінна з часу трагедії рейсу MH17.

Україна неодноразово попереджала міжнародну спільноту, що російська агресія не обмежиться кордонами України – на заваді їй не стали навіть кордони НАТО.

Польща – не перша країна, куди прилітає з росії після початку повномасштабної агресії проти України: ще 10 березня розвідувальний БПЛА Ту-141 впав поблизу Загреба в Хорватії, а 31 жовтня російська ракета впала на північному краю населеного пункту Наславча в Молдові.

російська агресія – це спільна проблема всього регіону, подолати яку можна лише об’єднаними зусиллями міжнародної спільноти.

росія розв’язала війну з НАТО не лише на словах її пропагандистів, але й робить це на практиці. Тому Альянс мусить продемонструвати здатність себе захистити.

Наразі президент Польщі заявляє, що на територію його країни, скоріш за все, впала ракета російського виробництва від комплексу ППО С-300.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW