Цього робити не варто: жіночі звички, які найбільше дратують чоловіків



Під час знайомства з людиною ми відразу звертаємо увагу на її різноманітні звички та особливості поведінки. Проте буває так, що милі на перший погляд речі, які раніше не викликали роздратування, на якомусь етапі стосунків починають пробуджувати лише негативні емоції.

Психологи назвали найпоширеніші жіночі звички, які дратують чоловіків. Проте, варто зазначити, якщо людина придирається до інших через дрібниці, це соже бути першим сигналом якихось більш глибоких проблем.

Непунктуальність

Мало кому сподобаються хвилини довгого очікування. Запізнення на побачення й зустрічі, довгі збори й т.д. жінки іноді можуть розцінювати як показник певної влади: якщо дочекався, значить чоловіку ваші стосунки важливі. Психологи все ж радять не зловживати такою поведінкою та домовлятися про точний час, а також попросити свого партнера, якщо ви кудись збираєтесь разом, не відволікати від процесу.

Розсіяність

Якщо ваш коханий періодично просить вас щось, а ви зазвичай забуваєте про ці прохання, психологи радять завести блокнот або писати записки з нагадуваннями. Адже чоловіки здебільшого звертаються по допомогу тільки тоді, коли їм це надзвичайно потрібно, й впоратись самі вони вже не можуть. Саме тому в цій ситуації варто проявити більше уважності та розуміння. 

Тривелі телефонні бесіди

Іще одна звичка, яка може вивисти з себе будь-кого. Психологи пропонують обмежити користування мобільним, коли ви проводите час зі своєю другою половинкою. Адже логічно, що в цей момент варто приділити увагу одне одному, а не знайомій, яка зателефонувала дізнатися рецепт вашої фірмової запіканки. 

Маніпуляції

Жінки можуть використовувати різні засоби та методи, аби досягнути від чоловіка бажаного. Проте, психологи відмічають, що маніпуляції в стосунках - це нездорова поведінка. Якщо вам щось потрібно, варто щиро поговорити зі своїм партнером та розповісти йому про це. Діалог - завжди найкраще рішення, а от гра на почуттях може привести до непоправних наслідків.

Обговорення особистого життя зі сторонніми

Мало кому буде приємно дізнатися, що подробиці вашого особистого життя знають усі родичі та друзі. Крім того, деякі негативні моменти в стосунках згодом можуть бути вирішені, а от люди, яким ви про це розказали, навряд так швидко забудуть ці історії й, цілком можливо, будуть дивитися на вас і вашого партнера вже іншими очима. 

Читайте також: Безкоштовно вже не буде: у Монобанку заявили про запровадження плати за популярну послугу



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW