"Ще до війни у нас це було чітко налагоджено це питання": у кожній лікарні Миколаєва є генератори



На сьогоднішній день у кожному медичному закладі Миколаєва є генератори, які працюють у випадку відключення електроенергії. 

Як повідомила начальниця управління охорони здоров'я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай у коментарі сайту 0512.ua,  генератори є у наявності у всіх критичних  та приймальних відділеннях і реанімації.

За словами Шамрай, питання щодо наявності генераторів у медзакладах було налагоджено ще до війни. Отримали міські лікарні генератори і під час воєнного стану. 

- Є акти вводу експлуатації генераторів, акти запуску цих дизельних генераторів, ми їх комісійно перевіряємо. Проблем з цим не має. Всі нові генератори, які були отримані на період війни, зараз підключаємо, щоб підсилити та ще більше відділень забезпечити світлом. Так у всіх критичних відділеннях,приймальних відділеннях, реанімації, коли вимикається світло, включаються ці генератори. Проте ще до війни у нас це було чітко налагоджено,- зазначила Ірина Шамрай. 

Також начальниця управління охорони здоров'я додала, що у лікарнях Миколаєва вже стартував опалювальний сезон. Деякі роботи стосовно цього питання ще налагоджуються. 

"Ще до війни у нас це було чітко налагоджено це питання": у кожній лікарні Миколаєва є генератори, фото-1

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW