Яка ситуація із захворюваністю на грип та ковід у Львові та області



Зокрема, впродовж тижня на Львівщині понад 200 людей захворіли на Covid-19. 

Стано на 14 листопада на Львівщині фіксують хворих і на коронавірус, і на грип. У пресслужбі Львівської ОВА повідомили, яка наразі ситуація із захворюваністю в області. 

Зокрема, з 7 по 10 листопада на Львівщині провели 3021 тест на Covid-19, з них 209 виявилися позитивними. Водночас 1534 особи одужали, летальних випадків не було. На лікарняних ліжках перебувають 163 хворих.

Як зазначала гендиректорка Центру Наталія Іванченко, впродовж останнього тижня спостерігається стійка динаміка зниження кількості хворих на Covid-19, і в той же час за тиждень на 15% зросла кількість звернень по медичну допомогу людей, які мають ознаки застуди: підвищення температури тіла, головний біль, нудота, ломота в м'язах, а тест на ковід у них був від'ємний.

За попередній тиждень методом ПЛР на Львівщині підтвердили 132 випадки захворювання на грип "А"

Довідково. В Україні триває вакцинація від Covid-19. На Львівщині є у наявності вакцини "Комірнаті" та "Коронавак". Щоб записатися на щеплення, необхідно звернутися до сімейного лікаря.

Вакцинація проти грипу є абсолютно добровільною. Наразі є вакцина "Джісі флю", доступна в аптечній мережі. Це чотирикомпонентна вакцина, яка здатна захистити усіх, хто виявив бажання провакцинуватись від вірусу грипу.

Читайте також: У Львові призначили нову керівницю міського управління охорони здоров'я

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW