Купити квартиру в Одесі: п'ять варіантів до 25 тисяч доларів



Сайт 048.ua підібрав кілька оголошень з продажу квартир в Одесі в ціновій категорії до 25 тисяч доларів.

Найменший цінник у добірці дорівнює 16 тисячам доларів, а максимальний не перевищує позначки 25 тисяч.

Зазначимо, що ця добірка не є рекламою або топом, а всі квартири випадково були знайдені на сайті OLX в розділі "нерухомість".

Квартира 2020 року в Малиновському районі 

Вартість: 16 000 доларів  

Купити квартиру в Одесі: п'ять варіантів до 25 тисяч доларів, фото-1

Ця однокімнатна квартира розташована на шостому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Її загальна площа становить всього 18 метрів квадратних, з яких орієнтовно 12 метрів займає кухня. Санвузол суміжний. Централізоване опалення. Новий ремонт. Є необхідні для життя меблі та побутова техніка. У будинку є ліфт. Придомова територія охороняється. Є конс'єрж. Поряд є: парк, аптеки, магазини, зупинка громадського транспорту. 

Квартира на Вільямса 

Вартість: 23 000 доларів

Купити квартиру в Одесі: п'ять варіантів до 25 тисяч доларів, фото-2

Квартира розташована на передостанньому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Одна кімната. Загальна площа складає 34 квадратних метри, з яких 9 метрів займає кухня. Є балкон. Санвузол роздільний. Труби пластикові. Вікна металопластикові. На підлозі в коридорі та на кухні плитка. Поряд є: школи, дитсадки, лікарні, супермаркети, базари і т.д.

Готелька за Київським ринком

Вартість: 24 000 доларів 

Купити квартиру в Одесі: п'ять варіантів до 25 тисяч доларів, фото-3

Квартира розташована на другому поверсі п'ятиповерхового будинку. Одна кімната. Загальна площа складає 23 квадратних метри, з яких 5 метрів займає кухня. Централізоване опалення. Є балкон, лоджія. Санвузол суміжний. Житловий стан. У 2017 році зроблений капітальний ремонт. Є побутова техніка. Інфраструктура у цьому районі розвинена нормально.

Квартира в ЖК "Акварель"

Вартість: 24 000 доларів

Купити квартиру в Одесі: п'ять варіантів до 25 тисяч доларів, фото-4

Дана однокімнатна квартира розташована на сьомому поверсі вісімнадцятиповерхового будинку. Загальна площа складає трохи більше 21 квадратів, з яких 4 метри займає кухня. Санвузол суміжний. Свіжий ремонт. Індивідуальне газове опалення. Інфраструктура у цьому районі розвинена нормально.

Двокімнатна квартира в Приморському районі 

Вартість: 25 000 доларів 

Купити квартиру в Одесі: п'ять варіантів до 25 тисяч доларів, фото-5

Квартира розташована на другому поверсі триповерхового будинку. Загальна площа складає 38 квадратних метрів, з яких 8 метрів займає кухня. Є балкон. Санвузол суміжний. Опалення індивідуальне газове. Житловий стан. Є побутова техніка. Також є паркувальне місце. Інфраструктура у цьому районі розвинена добре, але в радіусі не менше 500 метрів. Поряд залізничний вокзал. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW