Стало відомо, чому на Львівщині двічі оголошували повітряну тривогу за минулу добу



Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. 

Станом на ранок 14 листопада голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. Зокрема, за цей час двічі оголошували повітряну тривогу. 

"Мали два сповіщення про повітряну тривогу - 13 листопада о 09:18 та о 12:09. В обидвох випадках була загроза ракетного удару з території білорусі. Небезпека не справдилась, в області все спокійно", - зазначив очільник області.  

Наразі графіків відключень електроенергії на 14 листопада у Львівській області запроваджувати не планують

"Якщо виникне така потреба, "Укренерго" надасть розпорядження про запровадження обмежень. Про це "Львівобленерго" повідомить на офіційному сайті та сторінках у соцмережах. Я також про це поінформую.

Та ощадливо використовувати живлення тепер маємо постійно. Намагайтесь не вмикати електроприлади з 08:00 до 11:00 та зі 17:00 до 23:00 – це проміжки, коли на енергосистему нашої країни йде найбільше навантаження", - додав Максим Козицький. 

Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 117 людей. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 535 осіб.

Кількість осіб, яких оформили на виїзд з України на усіх пунктах пропуску у Львівській області за добу – 19 тисяч 551. На в'їзд оформили 20 тисяч 452 особи, з них українців – 19 тисяч 638. 

Поліція області опрацювала 991 звернення щодо підозрілих осіб та об'єктів.

Читайте також: У Львові прощатимуться з 25-річним уродженцем Тайваню, який загинув в бою за Україну

Фото на головній: 032.ua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW