Правоохоронці Броварів закликають містян встановлювати камери відеонагляду



В середу, 10 листопада, у районному управлінні поліції відбулася зустріч голів ОСББ, директорів ЖЕКів, представників влади та правоохоронців.

Як повідомив начальник управління Кирило Самойленко, найпоширенішими злочинами у броварських багатоповерхівках та прилеглих територіях є крадіжки та хуліганство.

Тільки з початку року зафіксовано 104 таких злочини, й завдяки відеонагляду вдалося розкрити чимало з них.

«Одним із найважливіших аспектів у роботі поліції є взаємодія із населенням. Лише таким чином можливо досягнути бажаного результату в профілактиці правопорушень та розкритті злочинів», - наголосив Самойленко.

Крім того, посадовець зауважив, що об’єднання жителів багатоквартирного будинку (ОСББ) – важлива частина суспільства, основною метою якої є ефективне управління та отримання житлово-комунальних послуг належної якості. Проте, ключовим питанням завжди залишається безпека.

«Використання новітніх технологій, суттєво вплине на зниження числа злочинів.Окрім цього, встановлення камер відеоспостереження допоможе протидіяти найпоширенішим правопорушенням таким, як крадіжки майна громадян, хуліганство, автоугони, підпали та пошкодження автомобілів», - зазначив підполковник.

Читайте також:

Вивіз опалого листя: куди звертатися жителям Броварської громади

На Київщині почастішали пожежі через відключення світла

Чи можна батькам забирати дітей зі школи під час повітряної тривоги



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW