261 день війни в Україні



261 день війни в Україні, фото-1

Станом на 11 листопада захисники ліквідували 79 400 загарбників. Лише упродовж доби ЗСУ знищили 700 окупантів.

Кремлівські пропагандисти стверджують, що російські військові буцімто підірвали Антонівський міст на Херсонщині. Речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк прокоментувала інформацію. Вона наголосила, що ЗСУ не можуть розкривати деталі військової операції.

Російське міноборони звітує, що повністю перекинули свої війська на лівий берег Дніпра. Брешуть, що не втратили жодної одиниці техніки.

Державне бюро розслідувань зранку 11 листопада проводить обшуки у голови бюджетного комітету Ради Юрія Арістова.

Воїни ЗСУ ліквідували на фронті 34-річного командира парашутно-десантного взводу російських військ Михайла Кутявіна. Він подолав щонайменше 35 годин і 2,6 тисячі кілометрів у дорозі з Лисьви Пермського краю, щоб померти на українській землі.

Сьогодні над будівлею Херсонської ОДА підняли український прапор.

ГУР підтвердила, що частини ЗСУ заходять у Херсон. Залишки російських збройних сил закликають здаватися. У Міноборони заявили, що Україна майже повністю контролює Херсон. Сергій Хлань додав, що зараз у місті проводять зачистку. Жителів міста закликають перебувати у домівках.

Україна створить перший у світі флот морських дронів. Перший дрон назвуть "Херсон".

Росіяни риють окопи на півночі Криму. Також там фіксують активне переміщення техніки.

Росіяни тікають з правого берега Дніпра пішки. Ймовірно, російські військові бояться пересуватися технікою, щоб не стати легкою ціллю для ЗСУ.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW