З Донеччини евакуювали двох левенят у критичному стані - волонтери оголосили збір



Волонтери благодійної організації  UAnimals оголосили збір коштів на лікування двох тяжкохворих левенят з Донецької області.

Нещодавно до “Центру порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals” Центр порятунку диких тварин евакуювали двох левенят, які були знесилені, безпомічні і тяжко хворі.

Про це повідомляється на сторінці благодійної організації у Фейсбук.

"Під час огляду з’ясувалося, що у них повністю забитий кишківник і через це вони перебувають у критичному стані. Відповідно до результатів аналізів та огляду, найімовірніше левенят годували звичайними кістками, що й призвело до таких тяжких наслідків для здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Обидва левеня недорозвинені, як для свого віку (їм 6-7 місяців, а на вигляд 2), бо не мали відповідного догляду та харчування, а одне - ще й сліпе.

Зараз левенята знаходяться в інтенсивній терапії під постійним наглядом, крапельницями та уколами, щоби вивести їх із критичного стану. Оперативне втручання на даному етапі протипоказане, адже їхні ослаблені організми можуть не впоратися з шоком.

Волонтери UAnimals відкрили збір коштів на їхнє лікування.

"Необхідна сума на препарати, процедури з постійного промивання кишківника та цілодобовий нагляд наразі становить 50 000 грн. Долучайтеся до порятунку левенят! Допоможімо їм разом повернутися до життя", - закликали волонтери.

Отримуйте добірку найважливіших новин за день у нашій Viber спільноті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW