Досвід Житомирщини – у Всеукраїнській збірці кращих практик



Представлено нове видання «Кращі практики. Підтримка малого та середнього підприємництва в громадах під час пандемії COVID-19 (травень 2021 – лютий 2022)», куди увійшли 12 кращих практик з десяти громад – цікаві нестандартні ідеї підтримки малого та середнього бізнесу.

Як повідомили в АМУ, до збірки потрапили ініціативи Новоград-Волинської міської ради «Кава з мером», навчальні поїздки для представників МСП, Інвестиційний паспорт громади.

Видання, підготовлене на замовлення програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

«Конкурс проводили з метою допомогти малому та середньому підприємництву подолати виклики, пов’язані з карантинними обмеженнями під час пандемії. Напрацьований тоді досвід став корисним підприємцям і зараз, під час воєнного стану. Особливо актуальними є проекти, які дозволяють перевести комунікації в цифрову сферу, в онлайн. Впевнений, представлені практики допоможуть підприємцям працювати, наповнювати місцеві бюджети та відновлювати Україну і після нашої Перемоги», - зазначив Олександр Слобожан, Виконавчий директор АМУ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW