Полтавська політехніка увійшла до Європейської Асоціації Університетів



Днями надійшли чудові новини з Брюсселю — EUA Council ухвалила позитивне рішення про включення Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» до EUA як Individual Full member.

« Попри війну, дякуючи ЗСУ, спільно із нашою командою професіоналів системно реалізуємо політику інтернаціоналізації та виконуємо програму розвитку університету задля розбудови української системи вищої освіти і впровадження найкращих європейських освітніх практик. І у нас важливе досягнення — Полтавська політехніка увійшла до Єврепейської Асоціації Університетів (European University Association)!» - пише на своїй сторінці у соцмережі ректор Володимир Онищенко.

Полтавська політехніка увійшла до Європейської Асоціації Університетів, фото-1

Входженню в асоціацію передувала активна багаторічна міжнародна діяльність, яка дала змогу заручитися підтримкою наших закордонних партнерів, високі показники наукової діяльності та дипломатична комунікація високого рівня.

European University Association — це понад 850 університетів і національних спільнот ректорів у 49 країнах Європи. EUA відіграє вирішальну роль у Болонському процесі та впливає на політику ЄС у сфері вищої освіти, досліджень та інновацій. Завдяки безперервній взаємодії з різними європейськими та міжнародними організаціями EUA гарантує, що незалежний голос європейських університетів буде почутий.

Приєднавшись до когорти провідних європейських університетів, Полтавська політехніка розширює коло міжнародних партнерів, відкриває нові можливості у науково-освітній діяльності — участі у міжнародних проєктах, удосконалення наукової підготовки та докторської освіти, а також обміну передовим досвідом задля розвитку української освіти і науки.

«Щиро вітаю колектив Полтавської політехніки зі зміцненням позицій на міжнародному рівні та ще однією важливою подією у процесі інтеграції до європейського освітнього простору! Полтавська політехніка — європейський університет! Тримаємо освітній фронт для успішного повоєнного майбутнього!» -пише Володимир Онищенко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW