Внаслідок ворожих обстрілів житель Запорізької області отримав осколкове поранення голови



Минулої доби від ворожих обстрілів найбільше постраждали населені пункти на Гуляйпільщині та Оріхівщині. Окупанти застосували системи залпового вогню, артилерію, міномети проти мирного населення, поранено одну цивільну людину.

Про це повідомили в облуправлінні Нацполіції. 

Ворожих обстрілів зазнали 16 населених пунктів в Запорізькій області: міста Гуляйполе, Оріхів, смт Залізничне, села Білогір'я, Чарівне, Червоне, Малинівка, Дорожнянка, Успенівка, Новоданилівка, Новоандріївка, Ольгівське, Щербаки, Мала Токмачка, Степове, Кам'янське. Внаслідок обстрілів пошкоджені будинки, гаражі, господарчі будівлі, літні кухні.

В Успенівці (Пологівський район) внаслідок ворожих обстрілів осколкове поранення отримав місцевий житель, його госпіталізували до медичного закладу. 

Минулої ночі військові рф обстріляли з мінометів Степногірськ. У приватному секторі пошкодили житловий будинок і територію домоволодіння.

За фактами воєнних злочинів слідчі поліції та УСБУ в Запорізькій області відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Як раніше писав 061, ворог випустив по Вільнянську ракети С-300. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW