У Чернівцях відбудеться “Youth Speak Forum” - четвертий найбільший молодіжний форум Буковини



Форум відбудеться у Чернівцях 12-13 листопада. 

12 листопада учасники матимуть змогу доєднатися до онлайн трансляції в ютубі, а вже 13 очно зустрітися з учасниками, спікерами та організаторами форуму, а також забрати подарунки від наших партнерів. Подарунки зможуть отримати найактивніші та ті, хто прийматиме участь у розіграшах. Також під час заходу учасники матимуть змогу долучитись до підтримки ЗСУ, задонативши у фонд “Світ майбутнього”.

Про що говоритимуть на форумі?

Про важливість волонтерства сьогодні; про те як заявити світу про себе та створити власний якісний бренд; важливі питання про життя під час війни: чи забули люди про неї, та як це впливає на життя; як бути фінансово грамотним, щоб вистачало на донат на байрактар; стереотипи, переконання та сприйняття самого себе; екологія або як врятувати її у час війни.

Про все це говоритимуть професіонали своєї справи:

Макс Юрковський - content creator Ta Instagram influencer. Співпрацював з багатьма відомими брендами: Bvlgari, Samsung Ua, TIZIANO GUARDINI, BUDAPEST SELECT, Amazfit Global, Why Me Brand, Eva Ua, Mercedes Benz perfumes.

Алла Зорій - лікарка, медичний психолог з 15-ти річним стажем, членкиня асоціацій психотерапевтів України, засновниця благодійного фонду «Світ майбутнього».

Ірина Левкун - стендаперка, радіоведуча, контент-менеджер та копірайтер, підіймає бойовий дух гумором. Науменко Олександр - громадський діяч, волонтер Борденюк Ольга - кандидат юридичних наук, викладачка в викладачка в Чернівецькому навчально-науковому юридичному інституті НУ «ОЮА», адвокат.

Керівник ГО «КВІТУЧЕ СЕРЦЕ» Люда Романюк - представниця ГО Let's do it Ukraine. Окрім Let's do it Ukraine є членкинею Чернівецької асоціації велосипедистів, Фемклубу в КНУ та координатором проєкту по обміну досвідом між школами Литви та України.

Модератор заходу: Діана Бугай

Участь безкоштовна, щоб вартість участі не зупиняла молодь піти на форум та покращити своє життя.

Зареєструватися можна за посиланням: http://lnnk.in/hxe2

Партнери форуму: Тайстра, Львівські круасани, Joymarket, SmartCinema, Brushme.

Довідка: Youth Speak Forum - щорічна подія, яку організовує громадська організація AIESEC по всьому світу, і яка спрямована на пошук нових шляхів для покращення як окремої особистості, так і всієї країни в цілому.

В Україні форум проходить щорічно в Києві, а молодь в Чернівцях організовує його вже вчетверте.

Метою форуму є створення платформи для взаємодії активної молоді України з представниками державного, громадського та бізнес секторів задля пошуку нових перспектив, прийняття спільних рішень та втілення їх у реальність.

Читайте також:  

Діти з Чернівецької області зібрали гроші на автомобіль для ЗСУ (фото) У Чернівцях для шкіл збираються купити обігрівачі, камери відеоспостереження та огорожіКоли у Чернівцях у листопаді вимикатимуть вуличне освітлення - графік

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW