Радіодиктант національної єдності–2022: куди та у які терміни надсилати написане учасниками



Якщо ви зібралися взяти участь у Радіодиктанті національної єдності, який відбудеться вже завтра, 9 листопада, і хочете, аби написане вами перевірили фахівці, то слід надіслаати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

Про це повідомляє сайт 0564.ua з посиланням на ресурс osvita.ua.

Також можна сфотографувати або відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу [email protected] або через електронну форму для отримання робіт.

Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

Текст диктанту буде оприлюднено 10 листопада.

Нагадаємо, «Суспільне мовлення» запрошує всіх охочих долучитися до Радіодиктанту національної єдності–2022. Метою радіодиктанту є не перевірка грамотності учасників всеукраїнського флешмобу, а об’єднання людей навколо України в усьому світі.

Цьогоріч «Суспільне мовлення» запропонувало усі можливі формати для участі в Радіодиктанті: трансляції на радіо, телеканалі та діджитал-платформах.

Зокрема, для того щоб написати радіодиктант, 9 листопада об 11:00 за київським часом необхідно увімкнути ту платформу, яка є для вас зручною:

Українське Радіо або Радіо Культура;

Телеканал Суспільне Культура;

діджитал-платформи Суспільного: фейсбук-сторінку Суспільного та ютуб-канали Українського Радіо та Суспільне Новини;

додатки suspilne.radio або Дія.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW