У Новограді-Волинському сталося вбивство: господар «пригостив» гостя ножем



У неділю ввечері в Новограді-Волинському сталося вбивство: під час розпиття алкоголю 55-річний господар вдарив ножем у груди 63-річного гостя. Останній помер від травм. Про це інформує пресслужба Новоград-Волинського районного відділу поліції Житомирщини.

Як стало відомо, надвечір 6 листопада на подвір’ї будинку 55-річного новоградця зібралася компанія, яка влаштувала гостину з випивкою. Через деякий час між господарем та його 63-річним гостем стався конфлікт, і господар не вигадав кращого аргументу, як вдарити гостя ножем у груди. Крики почув сусід (до речі, він теж гостював у компанії, але пішов додому раніше). Саме він і викликав медиків: ті близько 19 години повідомили про пораненого поліції. На місце виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського районного відділу для з’ясування обставин. Господаря застали на місці.

Потерпілого із ножовим пораненням грудної клітини одразу ж відвезли до лікарні. Однак травми були несумісні з життям і медикам не вдалося врятувати пораненого.

« – Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Причетному до кримінального діяння слідчі поліції за погодженням з окружною прокуратурою оголосили про підозру. Вирішується питання обрання йому запобіжного заходу», – йдеться у повідомленні.

Не надто гостинному господарю правоохоронці оголосили про підозру. Триває досудове розслідування. Загрожує новоградцю чималий термін ув’язнення – від 7 до 10 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW