Радіодиктант національної єдності–2022: як узяти участь



До Дня української писемності та мови буде проведено радіодиктант національної єдності. Долучитися до нього можна буде 9 листопада об 11:00 за київським часом.  Передає, Суспільне.

 Авторка цьогорічного тексту — українська письменниця і режисерка, членкиня Українського ПЕНу Ірина Цілик, читатиме його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Мета радіодиктанту — об’єднати людей навколо України в усьому світі, а не перевіряти грамотність учасників всеукраїнського флешмобу. Тож де б ви не перебували, хай ким працюєте, робите помилки чи пишете бездоганно — закликаємо долучитися до флешмобу на підтримку України. Для цього Суспільне Мовлення запропонувало усі можливі формати для участі в Радіодиктанті: трансляції на радіо, телеканалі та діджитал-платформах.

Отже, для того, щоб написати Радіодиктант національної єдності-2022 9 листопада об 11:00 за київським часом увімкніть ту платформу, яка є для вас зручною:

Українське Радіо або Радіо Культура;

телеканалСуспільне Культура;

діджитал-платформи Суспільного:фейсбук-сторінкуСуспільного та ютуб-каналиУкраїнського РадіотаСуспільне Новини;

додаткиsuspilne.radioабо Дія.

10 листопада буде оприлюднено текст диктанту, тому якщо ви хочете, щоб ваш диктант перевірили фахівці, ви можете:

Надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж10 листопада.

Сфотографувати/відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до11:00 10 листопадана адресу[email protected]або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

Також можна зробити фото та відео того, як ви пишете диктант чи готуєтеся до нього та опублікувати у соціальних мережах із гештегом #радіодиктант2022.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW