Вони чекають коханих: криворожанки - на акції у підтримку українських воїнів, котрі перебувають у полоні, - ВІДЕО



На початку жовтня у Кривому Розі відбулась акція рідних військовослужбовців, які перебувають у російському полоні. Учасниці акції розповідали про своїх рідних - чоловіків, синів, наречених, та вимагали обміну всіх на всіх.

Про цю акцію ми вже писали раніше (читайте ТУТ). Тоді ж ми записали декілька історій про криворізьких військовослужбовців, які служили у Маріуполі і потрапили у ворожий полон. Про них розповіли нашому кореспонденту їхні кохані.

Олеся 

Серед криворіжців, які перебувають у полоні - військовослужбовець в/ч 3011 Національної гвардії України Павло Черевко. Вдома на нього чекають рідні, закрема дружина Олеся і син Матвійчик, якого тато ще не бачив, адже малюк народився 3 травня, у той час, коли Павло знаходився вже у полоні.

У жовтні, під час акції на Арт - Майдані у Кривому Розі, Олеся розповіла, що останній раз Павло виходив на зв'язок 28 квітня.

Анастасія

Анастасія, дружина Владислава Вікторцова, разом з двома донечками - Ніколь та Алісою - чекає на повернення чоловіка з полону. Владислав і Анастасія виховували старшу донечку Ніколь, якій зараз 3 роки і 7 місяців, а на початку нового, 2022 року, дізналися, що стануть батьками вдруге.  Алісочка народилась 6 вересня - на День народження свого тата, який ще не бачив її.

Остання розмова по телефону між подружжям відбулась 15 травня, перед його виходом з "Азовсталі".

Катерина

Катерина, дружина Артура Петровича, військовослужбовця в/ч 3011. Пара виховує сина Кирила, який цого року став першокласником.

У жовтні, під час акції  на підтримку воїнів, які перебувають у полоні, Катя повідомила, що готується народити донечку.

Анастасія

Чоловік Анастасії - азовець Артем Гондюл. Він служив у в/ч 3011 НГУ, згодом перевівся на службу в "АЗОВ". Пара переїхала до Маріуполя, за місцем служби Артема. На початку повномасштабного вторгнення Анастасії довелося у тяжких обставинах, самотужки діставатися до рідного Кривого Рогу. Її коханий чоловік потрапив у полон з тяжким пораненням. Вдруге Артем був поранений під час теракту бойовиків у Оленівці. 

Анастасія побачила свого Артема по російському телебаченню: перебуваючи у лікарні, він звернувся до неї.

Сьогодні Анастасія продовжує боротьбу за повернення чоловіка додому. Неймовірну історію цієї пари читайте згодом на нашому сайті.

Єлизавета

Її наречений - військовослужбовець в/ч 3011 Національної гвардії України зараз перебуває у полоні.  Їхнє знайомство сталося завдяки Інтернету і переросло у кохання. Пара планувала одружитися 17 вересня, однак ці плани так і не здійснилися.

Сьогодні дівчина чекає на коханого вдома і активно працює над його звільненням. "Ми не маємо опускати руки: наші герої виконали свій обов'язок, ми маємо виконати свій!", - заявила Ліза під час акції "Обмін всіх на всіх!", яка відбулася у Кривому Розі на початку жовтня.

Читайте також: У Кривому Розі рідні військових, які перебувають у рашистському полоні, вимагали обміну "всіх на всіх", - ФОТО, ВІДЕО.

Вони чекають коханих: криворожанки - на акції у підтримку українських воїнів, котрі перебувають у полоні, - ВІДЕО, фото-1

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW