В одному з районів Дніпра на два дні обмежать розподіл газу



З 8 по 11 листопада у зв'язку з виконанням ремонтних робіт на системі газопостачання Самарського району Дніпра буде тимчасово обмежено розподіл природного газу для споживачів.

Про це повідомили в пресслужбі АТ «Дніпрогаз».

Обмежать розподіл газу мешканцям житлових будинків за наступними адресами: вул. Піщана, вул. Нагатинська, вул. Дежньова, вул. Норильська, вул. Окська, вул. Пономарчука, вул. Радіальна, вул. Ярової, вул. Ярославни, пров. Івана Купали, вул. Гаванська, вул. 20 років Перемоги, вул. Автопаркова, вул. Омельновича-Павленка, вул. Бориспільська, пров. Михайла Дідевича, вул. І. Виговського.

"Відновлення подачі газу буде виконано після закінчення робіт. При цьому споживачам необхідно забезпечити доступ працівникам газової компанії в кожне газифіковане помешкання. Це обумовлено вимогами пункту 7.17 Правил безпеки систем газопостачання, у якому зазначено, що усі об'єкти систем газопостачання і газове обладнання перед їх підключенням до діючих газопроводів, а також після ремонту підлягають зовнішньому огляду і опресовуванню повітрям. Пуск газу в газопровід без його зовнішнього огляду та контрольного опресовування не допускається", - зазначили в компанії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW