Беру з собою воду, мед, автомат, 20 магазинів та чотири гранати



В інтерв’ю “Українській правді” 52-річний уродженець Маріуполя Руслан Пустовойт з позивним “Павук” розповів, з чим виходить на завдання, як вчинятиме при загрозі полону, яка роль людини та спецтехніки в розвідці та чи мають щось спільне з реальністю фільми про Джеймса Бонда, передає редакція.

“У росії живуть хворі люди. Настільки, що їдуть до нас вмирати, знаючи, що на них чекає. Вони настільки труси, що краще помруть, ніж стануть вільними. Хтось каже, що їх треба лікувати, рятувати. Але як ти їх урятуєш, якщо вони не хочуть лікуватись?

Хай вони там і живуть, якщо їх усе влаштовує. Тільки за парканом! Мені тут їхня Росія абсолютно не потрібна! Я хочу жити у вільній, квітучій країні. Де мої діти більше не побачать того кошмару, який вони бачили під бомбардуваннями в Маріуполі.

Я гордий за наших воїнів, волонтерів, гордий за нашу націю. У нас найкрутіші люди. Нас століттями хотіли зламати, вбити, загнати у стійло, зробити рабами, але українці завжди боролися. Цей гормон свободи, що вже у крові, вироблявся століттями.

Якщо ви втомилися, боїтеся, розчаровані, скажу одне: вірте в ЗС України та наш народ. Будь ласка, наберіться терпіння. Ми все одно закінчимо цю війну нашою перемогою. Все буде добре! 

Ми обов’язково звільнимо всі наші землі. Обов’язково відіб’ємо Маріуполь. Я дуже хочу туди повернутись і відбудовувати своїми руками”, – зокрема зазначив він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW